De a pierde in greutate – 10 sfaturi pentru pierdere în greutate

Cu o viclenie de țesut adipos este multiplicat de pe solduri si coapse, care sunt în mod constant de kilograme mai mult și mai mult. Înțelegi frumos și lent, ai prea mult cântărește și se ridică măsurile de precauție nu odioase balanta. Dar la un moment dat, un om nu se poate considera că în oglindă nu este timid întoarce.

Trebuie să faci!! Slăbire! Dar cum?

Acest lucru este atât de dificil de a depăși infam „intern demon” și să mănânce mai puțin. „Mai puțin” – aceasta este o glumă, cu atât mai mult, că ham-brânză-pâine de grâu nu a câștigat la masa de prânz ori cuvântul „mâncare”. Foamea de seara, prin urmare, numai logic și justificat. Mi s-a spus. Dar seara de masă aduc kilograme…

foto1Se face în continuare, dar așa este, știm destul de clar, cum se va termina butoi și acest gând nu-mi place. Dar cum ar trebui să aibă timp pentru a deveni subțire și de gratie masca pentru totdeauna?

Dieta-instrucțiuni au fost și sunt un ban de o duzină. Ce ar trebui să fie specificat aici astăzi, cu toate acestea, nu este o înțelepciune, dar, de asemenea câteva sfaturi valoroase din istoria reală de succes.

Înainte de a vă decide să facă ceva împotriva lui rulouri cu bacon, ar trebui să se simtă mai întâi într-adevăr gata pentru asta. Acest lucru este vizibil și pentru că sunteți deja atât de dor de starea de spirit după o privire în oglindă, că doriți pur și simplu să conducă fără Dacă și Dar Schimbarea situației. Fără internă festivalul decisiv starea de spirit și un anumit scop, va fi din nou cădea „”și în vechea schema înclina înapoi.

Prin urmare, trebuie să stimuleze în sine, și pentru aceasta există următoarele sfaturi:

Sfat 1:

Creeaza-ti un notebook mic, în care înregistrează toate produsele de care sunteți în timpul zilei mananci. Fă-o pentru ei înșiși sarcina de a mânca mai sarac in calorii alimente cu mai putine grasimi. Mai ales Evitați grăsimi. Unul einprozentiges iaurt potolește foamea la fel de bine ca de trei la sută și dumneavoastră de celule de grăsime dă un aliment nou nu.

Sfat 2:

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, de la băuturi la carbohidrați. Bea apă de la robinet – mai bine de 3-4 litri pe zi. De asemenea, poate opri senzatia de foame si scoate toxinele din organism.

Sfat 3:

Încercați să mâncați numai seara un pic mai mult sau mai bine nimic. Veți vedea cât de bine vă veți simți în Dimineața următoare. Burta se simte plat și ești atât de corect foame pentru un mic dejun copios.

Sfat 4:

Dacă într-o zi pofta de ceva Dulce simți, să-l utilizați onoarea nu este complet. Nu mai răsfăța cu ciocolată sau un alt avantaj, dacă puteți rezista deloc. Este mai bine, dar dacă nu este un păcat în sine și de lucrurile mici, așa cum sunteți destul de Pocăință mare, un bar de ciocolată, aici cade după trei săptămâni și le-a distrus, fără a lăsa reziduuri. Apoi, Conștiința este doar destul de mare și în cele din urmă el aruncă toate bunele intenții și din nou se varsă în vechiul șanț.

Sfat 5:

Nu uitați să se hrănească singuri, în ciuda scăderii de calorii o dieta echilibrata. Echilibrat numit de nutriție, în special, vitamina a, cu un vârf de fructe, legume, produse lactate și alte alimente bogate în fibre și de a îmbogăți nu „mort” de calorii în formă de șuncă și brânză prăjituri.

Sfat 6:

Ei, cei doi încearcă să facă de trei ori pe saptamana sport. În primul rând, sportul distrage atenția de la masă și, dacă ați făcut odată ceva Sport, nu atunci el este atât de foame.

Dacă sunteți un vorbitor nativ de tip, de aceea este recomandat în centrul de fitness înscrie. Chiar dacă ai pus acolo de trei Ori pe săptămână câte 1 oră de „doar” pe bicicletă și pedalez, înseamnă că deja impresionant de calorii de ardere.

Sfat 7:

Scrieți aceste programe de antrenament de ore la fel în blocnotes! Veți vedea, acest lucru este foarte motivant și le face după fiecare antrenament de o oră de mândrie. Și cum să spun, dacă acest lucru este doar de trei sferturi de oră sau o oră pe bicicletă: El va acționa!

Sfat 8:

Pentru a nu cădea în ispita de a amâna sport, se recomandă să-și amintească în programul dvs. de ocupat antrenamente fix zile în urmă. De exemplu, în zilele de luni, miercuri și vineri. Acolo puteți configura sine deja la Început de cale, că te duci și exercite în seara de 1 oră.

Sfat 9:

Cel mai bine, dacă le va da lor de antrenament sac deja Dimineață, în mașină și la locul de muncă imediat la sala de fitness pentru a merge. Deci nu se poate întâmpla, că ai venit acasă și, după o scurtă ziar de lectură cunoașterea câștiga, ce vrei să faci azi, acum, dar nimic mai mult pentru corpul tau… ce fel de scuze, care sunteți încercarea de a liniști propria Conștiință pentru a găsi rapid. În cele din urmă, cosit gazon sau paul s-a permis accesul se referă da, chiar…

foto2

Gazon și sexul pot să aștept! Fă ceva pentru mine! După câteva săptămâni, veți primi o recompensa pentru disciplina!

Sfatul 10:

În opinia specialiștilor, nu ar trebui să scadă în termen de trei săptămâni, mai mult de 1,5 kilograme. Când accelerat Reducerea überdehnte pielea nu în caz contrar are posibilitatea de a se formeze încet în urmă.

Crede-mă: Omul învață după un timp, conștientă de alimente în organism și să țină seama, într-adevăr foame sau pur si simplu din plictiseala sau obiceiul de ceva vrea să mănânce.

Paisprezece kilograme s-a redus de acte de urină mea adevarata poveste de succes cu ajutorul acestei metode, în termen de șase luni și menține noua greutate, haine marimea 36 pe parcursul a cinci ani.

Corect este „inferior” vă va ajuta să rămână în aceste luni, în mod constant și de a le recompensa va fi în adevăratul sens al el”mai ușor”tes viață!

În general, veți ști dacă urmați aceste sfaturi, deja de câteva zile ca un nou-născut un om să se simtă și în câteva săptămâni sau luni, veți putea vedea un rezultat clar. Va trebui să-i spună acest lucru, așa cum ați ordonat, dar au devenit și vă va fi de raze!

Scroll to top