Slabire fara sport este?

Piardă în greutate, fără sport posibil? Ok, atunci facem de Gymondo doar noastra de Internet-centru de fitness bine și să se bucure de timpul liber! Lăsând gluma la o parte: sport trage de Tine Tău Detașabile atinge obiectivele mai repede, dar, de asemenea, trece, de asemenea, fără. Iată 10 trucuri ingenioase, cu ajutorul cărora te Vei putea ridica o greutate, fără exerciții fizice în mâner.

Piardă în greutate, fără sport posibil? Ok, atunci facem de Gymondo doar noastra de Internet-centru de fitness bine și să se bucure de timpul liber! Lăsând gluma la o parte: sport trage de Tine Tău Detașabile atinge obiectivele mai repede, dar, de asemenea, trece, de asemenea, fără. Iată 10 trucuri ingenioase, cu ajutorul cărora te Vei putea ridica o greutate, fără exerciții fizice în mâner.

10 sfaturi pentru Dieta fără sport

Dacă vrei să piardă în greutate, trebuie să se deplaseze în mod regulat. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi între locul de muncă, acasă, de familie, de prieteni și hobby-uri de multe ori ne găsim puține spații, pentru un sportiv unitate de inserare. Și dacă este așa, atunci vom folosi o bijuterie scumpa vacanta pentru a vă Relaxa. De aceea, eu Vă va arăta 10 trucuri simple cu care mănânci în viața de zi cu zi, de altfel, arzînd de calorii, și mai puțin Tău metabolismul ankurbelst.

  1. Ia roata

foto3

Pe scurt și la distanțe medii de biciclete înainte de tren și autobuz este clar cea mai buna alegere. Tu faci sport, aflați în aer liber, nu aveți nici o întârziere și nu plăcute vecin.

Întoarce-ți atenția, că Ești scaune în fiecare zi cel puțin 15 minute te duci pentru o plimbare și scări vizavi de conducere și de scări rulante preferați. Care vă va ajuta să muta în fiecare zi, cel puțin un pic și corpul Tău nu este complet în modul de repaus pentru a finaliza loc de muncă.

  1. Nici zahăr, nici chimie, nici alcool

La mica păcatele de zi cu zi existe un echilibru rapid groase piesele Tale de calorii. Dacă Tu nu mai fac sport, Ar trebui să fie în timpul Gustări în special în mod constant! În general, trebuie să facă toate produsele cu adaos de zahăr mai mare de TRIUMF. În afară de produse alcoolice din supermarket, de asemenea, gata este o idee rea: aveți densitate de multe ori de mare de calorii, conțin aditivi chimici și potențatori de aromă.

  1. Munca la domiciliu

De curățat pentru a curăța și de a Reface forța de a Te muta și de a arde calorii, până când Veți scăpa de intruzive sarcini. Deci, hai la vid și se Spală în liniște până la sudoare, atunci, Tu mai repede pentru Tine.

  1. Bogate În Proteine Dieta

Proteinele Te face sătul mai mult decât dieta cu o cantitate mare de carbohidrati si grasimi. Mai ales o mulțime de proteine luați cu carne slaba si produse lactate, legume, pește și ouă. Plus: proteine previne distrugerea masei musculare și de a face că, înainte de toate, o jumătate de kilogram de grasime din depou va cădea. Tot ceva da noastre delicioase rețete cu proteine Power.

  1. Low Carb Dieta

Low Carb dieta-tendința din ultimii ani, deoarece reducerea de glucide alimentare de pește ajută în mod eficient împotriva corpului. Alături de numărul și tipul de carbohidrati este critică: dar o Pasă de la rapid de prelucrare de carbohidrati, cum ar fi de zahăr și făină albă. Pune substanțe în schimb, în cantități moderate de carbohidrati complecsi, cu o mulțime de balast, ca pâine integrală de grâu, fasole și legume – aceasta se comportă mult timp îndestulat.

  1. Exercitii la birou

Zilele de muncă la birou o lungă perioadă de timp a pus la grea încercare tău de sănătate: Stea Ore în ro întotdeauna aceeași poziție, este greu de mișcare și de luat masa alimente care emană de grăsime doar atât. Fă spatele урывками ceva Bun cu mobilizarea și consolidarea Exerciții. Doar dacă Ești sănătos, poți scoate și sănătos! Tău cel mai mare dusman Ta nu e seful, dar automatul de Bomboane? Uită-te la noastre sănătoase birou-gustări și pentru viitor sănătos self-catering!

  1. Motivația și disciplina

Dacă doriți pentru a reduce fără prea mult sport greutatea corpului, stai in fata o mare provocare: poti Scoate doar cu ajutorul unui deficit de calorii. Mici trucuri, cum ar fi urcatul scărilor, alimente picante sau mici, de zi cu zi exerciții de consum de energie, poți cel puțin un pic pentru a crește. Dar efectul va fi mult mai puțin decât crezi. Mai există, de asemenea, nu este o soluție, altfel corpul Tau trece la un moment dat, foamea metabolismul și de a se întoarce favoarea, în perioadele cu Jo-Jo-efect. Deoarece numai excesul de portie de disciplina ajută, pentru că fiecare mic păcat Dieta din nou se găsește de altfel, într-o clipită pe Tale coapse.

  1. Dormi in pace

Un somn bun ajuta foarte mult la pierderea in greutate. Corpul tau foloseste timpul de odihnă pentru a recupera puterea – astfel, Te poți da în бодрственном stare deosebit de mult gaz și dumnezeul Tău circuit funcționează la maxim. Diferite studii au arătat că lipsa de somn afectează senzația de Foame și rapid duce la excesul de greutate.

  1. Fructe și legume

Ce verde e minunat, da, acest lucru este cunoscut de obicei. Fructele și legumele sunt produse naturale, fără aditivi și bogate în vitamine și alți nutrienți esențiali. Au conținut scăzut de energie, în comparație cu alte produse foarte și, prin urmare, pot fi omise în dieta dumneavoastră, în orice caz, dacă doriți să piardă în greutate, fără sport. Societatea germană de nutriție recomandă să mănânce în fiecare zi de 5 Ori în fructe și legume. Apropo: Dacă Sunteți în caz contrar, zahăr și dulce renunți, gust de mere este de două ori mai bine!

foto4

  1. Exerciții la domiciliu

Câteva scurte de Exerciții pentru Între ele pot fi de mare Ți viața de zi cu zi. Câteva suport fă mint până când apa fierbe taitei, fă genuflexiuni în timp ce computerul este încărcat sau să faci înainte de micul dejun 10 Burpees, în mod normal pentru a trezi (spoiler: după aceea, vei fi vesel). Câteva scurte de forță de exercițiu va consolida muschii, arzător de Calorii numărul Unu în corpul Tău. Este cranking Propriul consum de calorii pe urmatoarele ceasuri, evident, și merge mult mai repede decât istovitoare programe de antrenament cardio.

Ia-ți un pic de timp pentru sport

Haide: fă-deși ar fi foarte pe scurt sport! Sportul face Ție bine și distractiv – doar o cutie! Dacă nu ai timp sau Tu nu poți, fugi, de a motiva, deși ar fi un mic cerc în jurul blocului, fă-o pereche de sta-up-uri sau du-te prin Antrenament scurt Gymondo. După aceea te simți garantat mai bine – și pe tine cranking apropo, încă Tale circulator energic. Mici obiectiv mai ușor de realizat, și dacă Ești doar a început să învețe, învins internă porc de câine deja pe jumătate. Poate Ai după tine și dorința de a continua? Acest lucru nu va împiedica în nici un caz!

Slabire fara sport în general, sensul?

Mulți oameni în viața de zi cu zi de foarte puțin timp sau posibilitatea de a face din cauza limitărilor fizice foarte puțin sport. Este important că Sunteți în mișcare în mod regulat și în corpul astfel de scară nu aduci nici cum! Pentru că a pierde in greutate, fără a se deplasează cu ajutorul frânei de mână în vacanță: Este nevoie de mai mult timp și foarte enervant. De aceea ai meritat în cadrul Tale de oportunități de a menține în formă. Important este că Tu, în general, faci ceva și prinde!

Gymondo convertit муфельные sport dacă doriți să piardă în greutate rapid, eficient și, cel mai important sănătate, este o combinație de o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate, singura cale spre scop. Când Gymondo Veți găsi o mulțime de programe și de programe de antrenament pentru orice nivel de pregătire fizică. Împreună cu scurte, clare antrenament, puteți, de asemenea, o alimentație sănătoasă planuri și sute de realitatea de zi cu zi pentru pierderea în greutate-rețete.

Scroll to top